Βίντεο ορθόδοξα και κατά της νέας τάξης πραγμάτων
Κατηγορίες & RSS Ενημέρωση
site
stats

Δήλωση του Ραβίνου Baruch Efrati.Είπε ότι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι καλό πράγμα.Δεν θα υπάρξουν απομεινάρια και επιζώντες από την ακαθαρσία του Χριστιανισμού
Ετσι αρχίζει να γίνεται και στην χώρα μας σιγά σιγά.
Όσον αφορά αυξηθεί πάνω από τον αυξανόμενο αριθμό των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, φαίνεται όχι ο καθένας ενοχλείται από το θέμα, συμπεριλαμβανομένης μιας ισραηλινής ραβίνος που επικροτεί ακόμη το φαινόμενο. Ραββίνος Baruch Efrati, ένα κεφάλι και yeshiva κοινότητα ραβίνος στον οικισμό της Δυτικής Όχθης Efrat, πιστεύει ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι πραγματικά ένα καλό πράγμα.
Ραβίνος Efrati κλήθηκε να συζητήσει το θέμα με ένα ανατολίτικο φοιτητή μελέτες, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν στο περίπτερο του Ιουδαϊσμού απέναντι στη διαδικασία Ευρώπη διανύει τα τελευταία χρόνια. Μετά την εκλογή του χιτζάμπ, φορώντας μουσουλμανική γυναίκα ως δήμαρχος της βοσνιακής πόλης Visoko για πρώτη φορά στην ιστορία της ηπείρου, ο μαθητής ζήτησε από τον ραβίνο στην ιστοσελίδα Kipa: «Πώς μπορούμε να καταπολεμήσει την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και επιστρέφει στο τα χέρια των χριστιανών και μετριοπαθών; ”
Efrati έγραψε ως απάντηση ότι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης ήταν καλύτερη από μια χριστιανική Ευρώπη για τους ηθικούς και θεολογικούς λόγους – ως τιμωρία κατά των χριστιανών για τη δίωξη των Εβραίων και το γεγονός ότι ο Χριστιανισμός, σε αντίθεση με το Ισλάμ, θεωρείται «ειδωλολατρία» από halachic σημείο του άποψη.
“Εβραίοι πρέπει να χαίρεται για το γεγονός ότι η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως τιμωρία για αυτό που έκανε σε εμάς για τις εκατοντάδες των ετών ήμασταν εξόριστοι εκεί,” ο ραβίνος εξήγησε ως λόγος ηθικής για την ευνοεί τους μουσουλμάνους, αναφέροντας συγκλονιστικές περιγραφές από η Rishonim βιβλιογραφία (γραμμένο από κορυφαίους ραβίνοι που έζησε κατά τον 11ο έως 15ο αιώνα), σχετικά με τα πογκρόμ και τις μαζικές δολοφονίες που διαπράχθηκαν από τους Χριστιανούς κατά των Εβραίων.
“Εμείς ποτέ δεν θα συγχωρήσει τους Χριστιανούς της Ευρώπης για τη σφαγή εκατομμύρια παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι μας … όχι μόνο στην πρόσφατη Ολοκαύτωμα, αλλά σε όλες τις γενιές, με συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλες τις φατρίες της υποκριτικής Χριστιανισμού.”
«Και τώρα, η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της προς όφελος των άλλων ανθρώπων και άλλη θρησκεία, και δεν θα υπάρχουν υπολείμματα και επιζώντες από την ακαθαρσία του Χριστιανισμού, οι οποίες δίνουν πολύ αίμα, δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθεί για”.
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι Εβραίοι πρέπει να προσευχόμαστε ότι η Ισλαμοποίηση της μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης δεν θα βλάψει το λαό του Ισραήλ. http://immigration-globalization.blogspot.com/2012/11/israeli-rabbi-jews-should-rejoice-that.html Επίσης δείτε σε βίντεο και αυτό τον Ραβίνο και θα καταλάβετε https://www.facebook.com/video.php?v=999592193417889&set=vb.173086936068423&type=2&theater

Πρόσφατα άρθρα